AANDACHT

Aandacht voor uw wensen en de wereld om ons heen.
ONZE VISIE OP RESULTAAT

Aandacht gaat over opletten, alert zijn, belangstelling tonen en luisteren. Als partners zijn wij ervan overtuigd dat wij hierin het verschil maken.

Wij hebben ons team de afgelopen jaren in alle rust opgebouwd. Complementaire karakters met een heldere focus op onze relaties en de financiële markten.

Aandacht voor wat u als cliënt belangrijk vindt, aandacht voor uw vermogen en oprechte aandacht om verstandige keuzes te maken in een markt die daar om vraagt. Dit doen we met elkaar. Dat vormt de basis van ons succes.

Wat onze cliënten over ons zeggen…

“De toegevoegde waarde van Van Lawick & Co. is dat ze meer leveren dan de concurrent, tegen dezelfde kosten. Andere partijen hebben ook beleid op het gebied van spreiding en beleggen maar bij Van Lawick krijg je een bredere dienstverlening en meer persoonlijke aandacht.”

“Ik werk al bijna 12 jaar met ze samen. We hebben een fijn, open en transparant contact. Als er iets verandert dan wordt dat besproken. Ik hoor graag wat er speelt en ben graag op de hoogte: Ik wil het begrijpen maar lig er niet wakker van, nooit eigenlijk!”

“We hebben korte lijnen, ze handelen direct. Ze houden rekening met wat ik wil maar zullen nooit iets doen waar ze zelf niet achter staan. Daar houd ik van, zo doe ik dat zelf ook.”