Vermogensregie

Wij adviseren over de volle omvang en samenhang van de vermogensonderdelen.

Samen met u geven we daarbij aandacht aan het specificeren van de uitgangspunten en doelstellingen ten aanzien van dit vrij belegbare vermogen.

SAMENWERKING & BEGELEIDING

Wij adviseren over de volle omvang en samenhang van de vermogensonderdelen. Met aandacht voor minder liquide investeringen als private equity, infrastructuur en onroerend goed.

Wij begeleiden op het gebied van vermogensstructurering en estateplanning. Wij bieden financieel-juridische ondersteuning. Wij hebben aandacht voor de balans tussen zakelijk en privé. Bij ons is de adviseringscyclus een continu proces.

NETWERK

Daar waar nodig voeren wij uit en nemen operationele- en of administratieve taken uit handen. Wij stellen ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van fundmanagers, beleggers en banken voor u open. En blijven continu op zoek naar de beste specialisten.

GECONSOLIDEERDE RAPPORTAGE

Wij staan u bij met het verzorgen van uw persoonlijke financiële administratie.

Wij bieden een geconsolideerde rapportage over het vrij belegbare vermogen. Daarin opgenomen alle beleggingen, investeringen en financieringen. Met als resultaat overzicht en inzicht. Wij controleren de rekeningafschriften en de effectennota’s die u van de bank ontvangt.